Variációk és képek

Többnyire saját variációkat teszek fel Mindenki kedvére,vagy kedve ellenére.Mivel hiányzik Magyarországon egy jó variközlő újság,amiben megjelennék,így kénytelen leszek ezúton közölni kedvenc variációimat,Mindenki kedvére vagy... Remélem sok felnőtt szerencsejátékos hasznát veheti közléseimnek. Imre Lakat

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

IndaFotó képek

Decemberi kakukktojás

2008.11.03. 16:30 imreimre

                     MEGASZTÁR    DÖNTŐ , MIKULÁS NAPJÁN.........

 

 Ámulva nézem a Megasztár döntőit, nem mintha nagyon el lennék ragadtatva.Amit most láttam, hallottam,ez elmult hétvégén attól egyszerüen kicsattantam.Végső szavazás elött, gondolt egyet a zsüri, és kivette a nézók kezéből a jogart, hogy eldöntse, ki legyen az első befutó.

Az első befutót, a ZSÜRI választja ki.Apró kérdésem ?:::Vajon mi történt, hogy eddig futószalagszerü,és jól bevált menetrendet hirtelen megváltoztatták?Mi történt valahol a szavazás közben , hogy be kellett avatkozni ? Mi történt, hogy a nézők jóhiszemüségét sutbadobták, átvágták óket, mert szivvel lélekkel, és érzéssel szavaztak, Mi történt ? Milyen fülest kapott a zsüri, talán csak nem egy új módszert próbált ki?  Miért nem hagyta végig a szavazókat dönteni ?  Vajon ezzel jól döntöttek? Szerintem az elsőt megválaszthatta volna a szavazók tábora, és a maradék két versenyzőből dönthetett volna a zsüri.  De, nem. Azonnal változtatni kellett.  Ha még a müsor megkezdése előtt bejelentik,hogy változtatnak az eddigieken akkor mondjuk, talán rendben van, de a végszavazás elótt,eldobni többezer szavazatot, akkor minek nézték, mire becsülték a szavazókat ?

MEGMONDOM: SEMMIRE.   Vajon tudtak arról,hogy a nézők mást akarnak bejuttatni?Vagy nem tudtak. Szerintem, ez a beavatkozás elrontotta sokezer ember Karácsonyát.Igazából így sose tudom meg, a nézők szándékát, és azt, hogy kit küldtek volna tovább. A zsüri belépett, és lesből rugott egy szánalmas gólt. Sajnos.

Szép döntőt továbbra is, remélem a nézők is így szavaztak, de ez már örök homály marad elöttünk.

 

Üdv, Imreimre

Szólj hozzá!

Címkék: kakukktojás

A bejegyzés trackback címe:

https://imreimre.blog.hu/api/trackback/id/tr17747658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása