Variációk és képek

Többnyire saját variációkat teszek fel Mindenki kedvére,vagy kedve ellenére.Mivel hiányzik Magyarországon egy jó variközlő újság,amiben megjelennék,így kénytelen leszek ezúton közölni kedvenc variációimat,Mindenki kedvére vagy... Remélem sok felnőtt szerencsejátékos hasznát veheti közléseimnek. Imre Lakat

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

IndaFotó képek

Magyar sikerek a Panoramio világában

2010.07.08. 17:34 imreimre

       

 

                     Magyar sikerek a Panoramio világában .

 

 


  

 
Ez a bejegyzés a Panoramio .com Fórum  magyar oldaláról , a saját topikomból lett átemelve, a kéréseket értelemszerüen ott lehet bejegyezni .

Ha az olvasóim közül lenne valaki , aki venné a fáradságot és eljönne a találkozóra , semmi akadálya , írjon az emailcímemre, a téma alatt megtalálható.

Vagy irjon bejegyzést a kommentekhez, azokat mind megkapom.
 
 

   MÁR CSAK EGY HÓNAP A KIÁLLITÁSIG , ÉS A TALÁLKOZÓIG !

Minden Fotóskollégámnak elküldöm , hogy legyetek tisztában a dolgok jelenlegi állapotával.
Az alábbi szöveg , megjelent a Fórumban , a topikomban.
Jelezzetek , ha a Somlói kiruccanást be tudjátok tervezni , az biztos , hogy mindenkit kiviszünk , aki vonattal érkezett , vagy busszal.Hétfőn megnézem a terepet , és megállapodok a tulajjal , hogy mit kell fizetnünk. Sajnos ingyen nem megy már semmi.
  Pár száz forint lesz , hiszen , ha külön bort akar valaki vásárolni , az megteheti , természetesen.
A fotókat ma átadtam nyomtatásra , hogy minden kész legyen.

Ha válaszoltok , akkor vagy ide , vagy a topikba lennétek szíves.

Baráti üdvözlettel , Imre


Kedves Barátaim !

Látogatók , és érdeklődők !

Panoramios fotósok !


Megtörtént az utolsó egyeztetés a Várost képviselő rendezővel , , és a találkozó illetve a kiállítás sorsa sínen van , amit örömmel közölhetek Veletek.
A most még rendelkezésünkre álló szűk egy hónap során , várom minden érdeklődő és régi panoramiosok jelentkezését , és szeretném ha valóban egy emlékezetes , és sikeres Találkozó, illetve Kiállítás jönne létre.

A siker jórészt rajtatok múlik. Jelenlétetekkel emelitek a találkozó színvonalát, és akik sajnos nem tudnak eljönni, gondolok az Óperenciás tengeren is távolabb lakó fotóskollégáinkra , azokról a kiállítás megnyitója során említést teszünk , hiszen lélekben itt lesznek velünk.

Nem kevesen vannak Ők sem, hiszen a névsor Mallorcától Új Zélandig, és Olaszországtól Kanadáig terjed.

De a közelebbi országok magyar panosai is említést nyernek. Erdély és Felvidék sok jó fotóst ad a Panoramionak, és sokuknak magyar származásuk is van.
Remélem Őket itt is láthatjuk.


Röviden ...

Szombaton 10 és 11 között érkezés , regisztráció , szálláshely intézés, üvegbögre átadások, egy kis frissítő, kávé. 11 óra körül üdvözlő beszéd , az alpolgármester tartja.

Közben egy kis ismerkedés , délután egy és kettő között a város bérelt busszal el visz bennünket Magyarpolányba . Ott két templom, és a világhírű Kálvária látogatás lesz a program.

Ötre visszaérkezünk, és öt órakor lenne kiállítás megnyitója . Hogy ki mond ünnepi beszédet az még titok, de biztos hogy örülünk a dicséreteknek.

Ha megnéztük a kiállítást, utána kocsival, -de akinek nincs azt is visszük,nem marad le senki - , esti zsíroskenyeres partyt tervezünk és szervezünk a Somló hegyen egy szép Borpincénél.

Pogácsa üdítő, és bor lesz bőven... talán még kristálytiszta forrásvíz is.

Ott további ismerkedések, beszélgetések , svédasztalos kóstolgatások lesznek. Természetesen igen fotogén helyen leszünk,vagyis fotózni kell , és lehet. Jövő héten már fotókat teszek fel, a részleteket hétfőn tisztázom ,a helyet fotózom, és a koordinátákat is felteszem. Addig leszünk, amíg jól esik, az időt feledjük...
Természetesen a fotókat ide is beillesztem , amint a helyszínt bejártam.

Vasárnap reggel és délelőtt szabad program fakultatív, fotózása a városnak. Ismertetőt adunk , hogy mit hol érdemes fotózni.

10 óra és tizenegy között viszont a Város részéről bérelt busszal kimehetünk a Parkerdőbe , illetve egy másik lehetőség , az , hogy Úrkút természeti csodáját , a nagy karszt felszíni víznyelőjét lehet majd fotózni... Délután három körül záró találkozó a Tó vendéglőben . Egy kis kávé, üdítő, esetleg aki óhajt az ebédelhet is. Baráti beszélgetések, és a friss ismeretségek elmélyítése.

Talán ennyi röviden . Ezt a beharangozót folyamatosan bővítem , de jelentkezni , és szállást igényelni , illetve ajándéktárgyakat igényelni a korábban leírtaknak megfelelően.
Jelentkezni lehet itt is , és nálam emailben .


Üvözlettel , Imre



Kedves Barátaim!

Kedves Fotóstársak !


Mint egy végszóra , megérkeztek a poharak látványtervei , illetve grafikái.

Íme , ez lesz a megrendelhető pohár.Mindenki módosíthatja megrendelését, mert akár egy készletet is lehetne összeállítani belőle.

Még talán nászajándéknak is jó lesz.

Mindenesetre , méltó módon tiszteljük meg az Ajkai Országos Találkozót ezzel a pohárral.

Ára , mint már említettem csak ötszáz forint, korlátozott mennyiségben gyártják le.

Amennyiben többletigény keletkezne, gondolom még a találkozó előtt utána tudunk gyártani.

Ennek ismeretében kérek mindenkit, aki rendelt azt is , tekintse meg a pohár kivitelét, és ezt mérlegelve rendelését módosíthatja is. De azok is igényelhetnek, és kérhetnek, akik még csak most akarnak igényelni. Természetesen az igénylés elfogadása a készlet erejéig tart, és azok igénylését fogadjuk el , akik a helyszínen meg is jelennek , és regisztráltak a Találkozóra is.
 
 







 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Én első ránézésre kíváló tervezésnek és üvegpohárnak tartom. Méltó helye lesz a vitrinemben mind a hat darabnak, mert ezek után , természetes , hogy a saját igényemet is felülbírálom.

Minden látogatómnak azt üzenem itt e sorokban, hogy igényeiket ide lehet beírni , vagy az emailcimemre is el lehet küldeni.

lakatimre@gmail.com


Üdvözlettel , mint a Találkozó szervezője ,

Lakat Imre

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: imrefotók

A bejegyzés trackback címe:

https://imreimre.blog.hu/api/trackback/id/tr372138943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása