Variációk és képek

Többnyire saját variációkat teszek fel Mindenki kedvére,vagy kedve ellenére.Mivel hiányzik Magyarországon egy jó variközlő újság,amiben megjelennék,így kénytelen leszek ezúton közölni kedvenc variációimat,Mindenki kedvére vagy... Remélem sok felnőtt szerencsejátékos hasznát veheti közléseimnek. Imre Lakat

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IndaFotó képek

Rövid leszek...gyors is..

2008.04.29. 09:55 imreimre

                                              Tippmix Barátom!

Azt nem tudom megmondani,hogy egy variból négy meccset miként lehet eltalálni,hiszen régen a TOTÓ-an is volt nulla találat.Ez pech,ami velünk is megeshet.De a lentebb megirt variknak van egy titka.Minden vari három csoportra van osztva,és eltalálhatod Te ugy is a meccseket,hogy épp egy csoprtba kerül  be három találat,és az máris három nyertes szelvény.Én a legrosszabb esélyt irtam garanciának,amikor egyenletesen eloszlanak a csoportokban a találatok.De mi van akkor ha nem egyenletes? abban a pillanatban egyik oldalon több találatod van.
   De gondolj bele,ha tizennégy H-át veszel ki,és négyet találsz el,akkor a másik két oszlopban ugyanugy megvan a tizennégy D-éd,és a tizennégy V-éd, is,csak itt már ötöt találsz el oszloponként, ha egyenletes eloszlást veszünk ki.És van még egy igazán meglepő tétel,amikor tizennégy vagy akármennyi meccset veszel ki,pl a tenisz az MLB-é vagyis olyan meccsekre,ahol csak kétesély van,máris mindkét oszlopban hetet találsz el..Persze itt már hármas kötés kell minimum,de ha duplán veszed ki a jelölések alá a tippeket,máris megoldottad a gondot.
imre2x




Nézdd meg Ez a Révfülöpi kikötőépület.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://imreimre.blog.hu/api/trackback/id/tr31446560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása