Variációk és képek

Többnyire saját variációkat teszek fel Mindenki kedvére,vagy kedve ellenére.Mivel hiányzik Magyarországon egy jó variközlő újság,amiben megjelennék,így kénytelen leszek ezúton közölni kedvenc variációimat,Mindenki kedvére vagy... Remélem sok felnőtt szerencsejátékos hasznát veheti közléseimnek. Imre Lakat

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

IndaFotó képek

Letelt a szabadság...jöhet a munka...

2008.07.24. 11:30 imreimre

                  Letelt a szabadság,jöhetne a munka,

De attól még messze vagyok,hogy kezembe vegyem a "munkát" ugyanis kedves magyar honfitársaim a nyugdijasokat jól megregulázták,mondván, minek nektek munka,ott a nyugdij,és élj ha tudsz. Arra nem gondolt a dicső társulat,hogy nekem is van két kiskorum,meg másoknak is akad,sőt arra se, hogy az ország tele van munkanélkülivel,ami viszont nem a nyugdíjasok hibája, csak a nyugdíjasokra kenték,stilszerüen,mivel dolgozni mertek.

Jól megcsavarták az Urak, hogy mit tehetek meg mit nem, a régi  időket idézve korlátozzák szabadságjogainkat,és eszükbe se jut ez az asszociáció,mert nem érdekük .

Megbüntetnek,megfosztanak,ha dolgozni merészelsz...

Ez áll a nyugdijtörvényben,ha túlléped a minimálbért,elveszik a nyugdíjad...

Fantasztikus,nem?

Az emberkének még van pár hátralevő éve,és máris vegetálhat,hát ez az igazi szabaddemokrata ország.

Kiváncsi lennék,vajon a jövő évi nyugdíjtörvény ad -e még nagyobb béklyót,vagy feketén,bujva az ellenőrzés elől,vállalva a retorziót,dolgozzunk valahol,mert muszály?

 Szép új Magyarország, hát nem tudunk békén ellenni egymással  munkások és nyugdíjasok? De a munkások,akik most nagyon hajtanak,ebbe a bakancsba lépnek bele ugyanugy,ahogy nyugdijasok lesznek..Elég messze van még a nyugdíj?

Vagy talán most kéne gondolkodni,kinek az érdeke,ki van emmögött,ki az aki ezért felelős,hogy szakad az egész társadalom? Jó lenne ha már most visszavennék ezt a rendelkezést,minek sújtsák vele évekig az ártatlan embereket?

Imreimre

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://imreimre.blog.hu/api/trackback/id/tr47583116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása