Variációk és képek

Többnyire saját variációkat teszek fel Mindenki kedvére,vagy kedve ellenére.Mivel hiányzik Magyarországon egy jó variközlő újság,amiben megjelennék,így kénytelen leszek ezúton közölni kedvenc variációimat,Mindenki kedvére vagy... Remélem sok felnőtt szerencsejátékos hasznát veheti közléseimnek. Imre Lakat

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IndaFotó képek

Válasz Mihahának..

2010.08.19. 09:47 imreimre

 

 

 imreimre 2010.08.19. 09:46:36

 

                          Szervusz Mihaha !

Ha esetleg a Sportfogadás 2002 . évi számat ismered , akkor januárban , és februárban megjelentek ott variációim , tippmixek természetesen , de csak azért , mert egy szelvénnyel voltak jobbak mint az említett újságé.

Mondanom se kell , ezek a varik azóta is világcsúcsok.

És nagy szó volt , mert a Téli Olimpia ideje alatt közölték, annyira rendkívüli eredménynek tartották.

Hogy mióta foglalkozom varikkal ?

Jóval korábbról , de csak a füzeteimbe töltöttem be , mert a Sportfogadás akkori gárdáját kirúgták azóta, és azóta ritkán közölnek varit , ami végett elindítottam ezt a blogot. Itt nagyon sok varit megtalálsz, jót , jobbat, és rosszat is.

De mivel fotózom is , most már meg kell osztanom időmet , de hála isten a találkozó lezajlott , a kiállítás még tart , utána már könnyebb lesz.

Itt is van kettő világelsőségem , úgyhogy szép a pedigrém , ha erre gondolsz.

Pedig Bányász voltam és uránbányász. Szerencsémre életben maradtam , nem úgy mint több Barátom, akit elvitt a sugárzás.

No ennyi. Ha kételkedsz a varijaimban , természetes , az interneten találsz több helyet is, ahol varik vannak , de nem biztos , hogy sokkal jobbak.

A lottó klubokról tudok, de nem kenyerem.

Lambert jól csinálja a dolgát ,én már meggyőződtem róla. Ezért is rakom ki előre a tippjeit , mivel így többen olvassák. Most viszont szombattól nem leszek, mert viszem a gépem reperálni, ha sikerül , akkor hétfőtől működök megint.

Lambert legfeljebb a kommentjeiben lesz benn. Ott is tudjátok olvasni.

Üdv , Imre

 

Szólj hozzá!

Címkék: tippelj

A bejegyzés trackback címe:

https://imreimre.blog.hu/api/trackback/id/tr412232466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása