Variációk és képek

Többnyire saját variációkat teszek fel Mindenki kedvére,vagy kedve ellenére.Mivel hiányzik Magyarországon egy jó variközlő újság,amiben megjelennék,így kénytelen leszek ezúton közölni kedvenc variációimat,Mindenki kedvére vagy... Remélem sok felnőtt szerencsejátékos hasznát veheti közléseimnek. Imre Lakat

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IndaFotó képek

Tippmix másként

2012.05.27. 11:29 imreimre

                            

                                 Kedves Látogatóim .

 

Sokáig nem írtam az első oldalra , inkább válaszoltam a kommentekre , ahogy tudtam .

Hallgatásom oka semmi különös nem volt , de hogy variációkat se tettem fel , annak már van oka .

Lényegében majd minden varit felraktam , amiket meg nem , azok túl bonyolultak , túl sok szelvényt igényelnek , és szerintem csak egy két ember engedheti meg magának az ezekkel való játékot . Ráadásul túl sok pánzt kell befektetni , holott jóval egyszerűbben is lehet játszani , mint az alábbiakból kiderül .

Nem látom értelmét annak , hogy húsz ,  harminc , ötven ezer forintos variációk felkerüljenek , mert az nekem is sok munka , és most nem is engedhetem meg magamnak az ezzel való bibelődést .

Ellenben sokat tippmixeltem .

Amit elmondok , fordítsa mindenki a saját hasznára .

Alapszabálynak tartsátok be azt , hogy ragaszkodjatok csak egy szerencsejátékhoz . ha több játékban részt kívántok venni , szétforgácsolódik a játékra fordított pénzetek , és nem térül vissza szinte sose a ráfordított összeg .

Hiába van annyi szép nagy nyereménnyel kecsegtető játék , ha nem a ti zsebeteket lehet vele kitömni .

Egy játék van , ami alkalmas arra , hogy folyamatosan nyerjetek .

Ez a Tippmix .

Először is  határozza meg mindenki , hogy mit akar játszani . Azután azt , hogy nyerni akar , vagy veszíteni .Ha ez megvan , akkor nézzen jó mélyen bele a csapatok lelkivilágába.Érezni kell , hogy bizonyos csapatok gyámoltalanok , vagy harciasak .. Otthon miket produkálnak , vendégségben miket produkálnak .

A bajnokság elején vagy a végén van az aktuális játék . Gólarányt otthon és vendégségben nagyon nézzétek meg . Ha minden megvan , akkor esetleg érdemes játszani . Fontos , hogy az adott tippmixet hányszoros szorzóval küldjük játékba . Én nem ajánlom azt , hogy csak az alapdíjért . Legalább háromszoros legyen a befizetett összeg . ha több játékot fizetsz be , azonos meccs ne legyen a két szelvényen .Ha van , akkor egy harmadikban el kell veszíteni azt a meccset , és  nélküle tegyed meg a játékod .

 

Kis matematika ...

Kétszeres szorzóval egy három meccses tét aminek szorzata mondjuk 5,8 , annak végösszege 11,6 , vagyis ezerszázhatvan forint .Ha háromszoros szorzóval ugyanezt játszod , máris több 17,4, vagyis ezerhétszáznegyven forint .

Természetesen a tétet emelheted , minél többet emelsz rajta , annál nagyobb a nyereményed .

 

Ugyanez a játék ezer forinttal ötezer-nyolcszázat ér , tízezer forinttal ötvennyolcezret ér . A szorzóknak nagy a szerepe . Ugyanakkor a megjátszott csapatok szorzóinak is . Azt ajánlom , kerüljétek a papírforma meccseket , mert nagy szívatásokat érhettek meg .

Inkább legyen maximum három meccs megjátszva , és kettes körüli szorzóval .

 

Én már eljutottam odáig , hogy ezeket variálom természetesen a hármas kötéseket . De ilyenkor sincs értelme hat meccsnél többet bevonni a játékba . Veszélyes. Minél több meccs van a téten , annál nagyobb a kockázata , hogy bukjál .

Ráadásul többet kell befizetned egy nyerőért .

 Vendéggyőzelmekre keveset tippelj , kivétel az , ha a szorzó magas .

De akkor a kontrát is játsszad meg .

Nem kell messze menni , a HJK vendéggyőzelmére aki múltkor fogadott , az mind veszített . Én is .

De én betartottam egy másik játékkal , és kihagytam ezt a papírforma meccset , ezért mégis nyertem .

Summa summárum . Nehéz jó tanácsot adni .

 

Annyit elmondhatok , hogy ezzel a szisztémával , ahol a legfontosabbnak azt tartom , hogy a tét háromszoros legyen .. pluszban vagyok .Mivel nem csak tétre  vonatkozik a háromszoros szorzó , hanem arra is , hogy elég ha háromnaponként nyerek . Akkor is pluszban vagyok .Érdekes , de ha belemélyedtek a latolgatásba , elismerhetitek az elméletnek a valóságtartalmát . Sőt , ha háromnaponta nyertek , akkor mindig a pénzeteknél vagytok , de miért ne nyerhetnétek naponta ? Kétszeres szorzónál már nem érvényes az elmélet , mert csak kétszeres a nyeremény . Jóval laposabb a felvehető összeg. Azt gondolom , ha valaki ennél többet akar feltenni , a hármas elvét tartsa meg . Háromszáz helyett háromezer , vagy harmincezer .

Ha négyszeres a szorzó , akkor érvényes arra is az elmélet , hogy elég négynaponként nyerni ... de aki csak négynaponként nyer , az jobban teszi , ha nem játszik .

 

Természetesen  kisebb szorzókkal  nagyobb a nyerési lehetőség , és a nyerés biztonsága . A papírforma meccseket ekkor is kerüljétek .

 Sok sikert kívánok .

 Imre

 

Ha kedvetek van nézzétek meg fotósoldalam is , most nyertem meg harmadszor a világversenyt .

http://www.panoramio.com/user/771084

Ez a fotósoldalam .

http://blog.panoramio.com/

 Itt pedig magát a nyertes fotómat is láthatjátok .

 

Köszönöm . Imre

8 komment

Címkék: tippelj

A bejegyzés trackback címe:

https://imreimre.blog.hu/api/trackback/id/tr844548774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sínbohóc 2012.07.22. 12:22:17

Tiszteletem az uraknak!!!!
Tele van a kis micsodám a "barátságos mérkőzésekkel meg a vízilabda egy gólos győzelmekkel!!!!!!A sakkról nem is beszélek mióta játszom folyamatosan döntetlen és semerre billen a mérleg El kezdtem meglepetéseket játszani azóta semmi eredmény!!!!Minusz-minusz!!!!!
12esemény 4 eltalálásával egy hármas garantált 84 szelvényen.... Mindig 3mat találok.... Talán ha ez a szisztéma maradna csak mondjuk nem 12 esemény lenne hanem 15-16-17 akkor jó lenne persze ugyanúgy 3-mas kötésben... Próbálom csinálni papíron de belegabalyodtam...... kezdem feladni.Valakínek valamilyen ötlete???? Előre is köszönöm...

yblm 2012.12.19. 20:43:34

hello él még ez a blog?

imreimre 2012.12.26. 10:09:18

Szervusz yblm !

Én igen , a blog kicsit lanyha , végre megtaláltam a jelszavam , vagyis megvagyunk .

Ezek szerint élünk , én is a blogom is .

Nagyon sajnálom , hogy nem teszek fel mostanában varikat , de sok más elfoglaltságomra se tudok hivatkozni .

A fotósoldalam van most előtérben , ott nyolcmillióan vannak , de azt elmondom Neked, hogy a díjak tekintetében én vagyok a legsikeresebb .

Három első és kettő harmadik helyezés , de nem helyi hanem világszinten .
Jó pár újdonságom is van levezetésem , majd felteszem ide is .

Kellemes Ünnepeket kívánok Neked is , és a többi olvasónak is , Imre

jani75 2012.12.31. 16:17:40

Szerbusz Imre ! Boldog és sikerekben gazdag Új Esztendőt Kívánok neked és a blog valamennyi látogatójának ! Jó egészséget ! Üdv.:Jani

imreimre 2013.02.05. 08:08:12

Szervusz Jani !

Köszönöm szépen .

Egy kicsit késve , de én is viszont kívánom Neked , és minden olvasómnak , aki benéz a blogba .

Szeretném , ha tudnátok hasznosítani az itt leírtakat .

Azt gondoltam , hogy már sok mindent leírtam ide , nem vagyok biztos abban , hogy újat tudok írni .

Ha igen , akkor majd itt lesz .

Üdvözlettel , Imre

FVB 2014.05.25. 18:45:59

Kedves Imre a fotók csodálatosak, fiatal koromban én is fotóztam, Nyomdász koromban a Képes Sportnak is készítettem képeket. Sajnos most mikor lehetne időm, most nincs rá. Jó fotózást kívánok, Vilmos

pisti1988 2016.10.21. 11:23:26

Tiszteletem az Uraknak!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen variációt kellenne megjátszanom (és hány szelvényen), ha 10 meccsből 4-et találok el biztosan (négyes kötésekben), illetve ha 9-ből 3-at találok el (ez esetben 3-as kötések természetesen). A válaszokat előre is köszönöm.
süti beállítások módosítása