Variációk és képek

Többnyire saját variációkat teszek fel Mindenki kedvére,vagy kedve ellenére.Mivel hiányzik Magyarországon egy jó variközlő újság,amiben megjelennék,így kénytelen leszek ezúton közölni kedvenc variációimat,Mindenki kedvére vagy... Remélem sok felnőtt szerencsejátékos hasznát veheti közléseimnek. Imre Lakat

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IndaFotó képek

Lássunk néhány képet...

2008.07.24. 12:33 imreimre

               Megkezdjük a saját Munkám...

 Néhány képet felteszek,csak úgy bevezetőnek, aztán majd előbújnak a varik is a tarsolyomból,amint jobban ráérek,mert az igazat megvallva szeretnék dolgozni,kötetlenül,de ilyen szabadsága egy dolgozónak sincs mint nekem, akármit is irtam az előbb.

Nem is volna rossz,ha bányászéveimből is elszámolták volna a húsz évvel régebbieket is,de azt ugymond egy-két módosítással az asztal alá söpörték,--pedig életünket, és vérünket adtuk az Uránbányában akkoriban,-Ki gondolta volna akkor ,hogy a magas Sztk,és egyéb levonások eltünnek egy tollvonás következtében? Csak sajnáljuk,---ennyi maradt az izzadtságunkból,meg a sok hősi halált halt bányásztestvéreim befizetett Sarcából... senkinek nem jút eszébe,hogy hány ember adta egészségét,feláldozva jövőjét,a magas uránosbér végett.

Minden szőnyeg alá söpörve...

Jöhetnek a képek...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izelítő Padovából,Itt parkoltunk egész nap és egy fillért nem fizettünk,mivel vasárnap volt,és ingyenes a vasárnapi parkolás.Legjobb helyen a S.Antonio Basilica mellett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Prato és környéke...Szép hely, bent a zöld füvön narkósok,és kissé piásak pihenik az előző nap fáradalmait...kint a nap alatt fáradó turisták meg keresik a helyet,ahol jó fotót,és nem eldobált üveget lehet fényképezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez pedig a Padovai Dóm épülete,jártam benn is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül stilszerüen legyen fenn egy valódi siremlék a harmadik századból,Gorsiumban éli mindörökké álmát.

Imreimre

1 komment

Címkék: adria

A bejegyzés trackback címe:

https://imreimre.blog.hu/api/trackback/id/tr10583340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imreimre 2008.07.30. 13:33:21

Ezek mpróbasorok,mert szarakodik a beállításom
süti beállítások módosítása