Variációk és képek

Többnyire saját variációkat teszek fel Mindenki kedvére,vagy kedve ellenére.Mivel hiányzik Magyarországon egy jó variközlő újság,amiben megjelennék,így kénytelen leszek ezúton közölni kedvenc variációimat,Mindenki kedvére vagy... Remélem sok felnőtt szerencsejátékos hasznát veheti közléseimnek. Imre Lakat

Friss topikok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

IndaFotó képek

Tippmix, avagy ,hogy kell kitölteni, kezdőknek...

2009.05.13. 09:17 imreimre

Szervusz József  !

A számokat úgy helyettesíted be, hogy megfeleljen a variációban leírt számoknak.

Először kiveszel tizenhárom meccset, és megtippeled. Minden meccsre egy tippet teszel. Ha az első meccsed pl a 164 meccs, Frankfurt-Bremen első félidő eredménye, és döntetlent tippelsz, akkor az minden beírásnál döntetlen kell ,hogy legyen

Ezt a meccset párosítod az egyes számmal.
a legjobb ha tizenhárom számot egymás alá leírod, és mindegyik mellé odaírod a kiválasztott meccsedet, és annak az eredményét, amit tippelni kívánsz.

Ha az első  amit kiveszel, mondjuk pont ez a meccs, akkor beírod ,hogy

1 :  164   X

2 :  169   V

3  : 202   D

4 : 208   D

5 : 154   H


Tehát a számok mellé beírod a kiválasztott meccseket, a tippeddel.
Amikor meg beírod a szelvényre, nézed a sorokat, amit leírtam a variációba, és ahol egyest írtam oda mindig az egyes szám mellé írt tippedet kell írni, itt a példában 

164   X

ha ahol az ötöst írtam , ott akkor meg az
ötös számhoz írt tipped kerül, ami itt jelenleg a példában

154  H


Tehát valahogy így. nem írtam végig a tizenhárom számot, mert nincs értelme, mert ezt neked meg kell tanulni, hogy kezedre essen,és jól csináljad.

Először leírod egymás alá a tizenhárom számot, utána kiválasztod a meccseket, mindegy hogy melyiket, csak érvényes legyen, de ugyanabból a meccsedből még egyet nem lehet, mert ezeket fixre kell kivenned.Ez azt jelenti, hibázhat hat meccset, de hetet el kell találnod valahol ,mindegy hogy hol.És ami fontos, tizenhárom különböző meccs kell hogy legyen.

Meg a szorzók is számítanak, mert a variációd akkor lesz nyereséges ha az egy szelvényre jutó legkisebb szorzók összege negyvennél magasabb oddsot ad ki.

Én olyan meccseket szoktam keresni, ahol inkább döntetlen lehet a végeredmény, mert ezek eleve magasabb szorzókat adnak.

Viszont a javaslatom az, hogy először próbálkozz kisebb szelvényszámmal, mert nem szeretném, ha rosszul sikerült tippek végett csalódnál.

Ha nem tévedek, benn van a blogomban a tizenhárom számból hetet eltalálsz, tizenhat darab hármas kötés kell című varim is, ami azért lenne jó, mert tényleg jóval kevesebb szelvény, és kisebb szorzók kellenek hozzá, de itt is ügyelni kell arra, hogy a kötésszám nem lehet csak ötös kötésben fogadható, meccs .

Üdvözöllek, Imre

Szólj hozzá!

Címkék: tippelj

A bejegyzés trackback címe:

https://imreimre.blog.hu/api/trackback/id/tr561118665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása